Uleiurile faciale: cum le folosesti?
Daca vrei sa ai un ten care musteste de sanatate, uleiurile faciale sunt arma ta secreta. Fiecare picatura este un rezervor de nutrienti care ajuta pielea sa arate minunat intr-un timp foarte scurt. De ce obtii rapid rezultate vizibile? Pe masura ce trece timpul si folosesti demachiante dure, abrazive si lotiuni tonice cu alcool, pielea ta fie incepe sa produca uleiuri in exces (si asa observi ca acneea ta nu dispare sau, mai mult, desi ai
Citeste mai departe
Lotiunea tonica: e sau nu necesara?
Multe dintre noi avem o sticluta de lotiune tonica pe raftul de la oglinda sau in dulapul de la baie. Unele din noi o folosim imediat dupa demachiere si ne reinnoim stocul imediat ce l-am epuizat, unele din noi consideram lotiunea tonica mai putin importanta si sarim peste aceasta etapa in ingrijirea tenului.
Citeste mai departe
Craciunul la Joy in a Jar
Febra cumparaturilor pluteste in aer si, ca intotdeauna, de pe lista de cadouri nu lipseste nimeni. Aproape nimeni. Iti stabilesti un buget de la care mai faci rabat uneori, atat e de important ca toata lumea sa fie multumita, iar tu sa te bucuri de bucuria celor dragi.
Citeste mai departe
Iarna si tenul tau : ingrijire in 10 pasi
Se apropie iarna si timpul petrecut afara iti aduce culoarea frumoasa din obraji pe care, altfel, o lasi in seama blush-ului. Cu nasul si obrajii rosii si amortiti de frig intri la caldura casei ( sau a biroului in care lucrezi) si te incalzesti cu o cana cu ceai, cafea sau ciocolata calda.
Citeste mai departe
Ingrijirea corecta a tenului pentru fiecare varsta
Sa iti pui la punct o rutina perfecta de ingrijire a tenului nu e tocmai usor. Crema care face ca tenul prietenei tale sa straluceasca, tie iti poate provoca iritatii. Nici crema folosita ieri nu mai are efect azi. Peste zece ani e posibil ca nevoile tenului tau sa fie cu totul altele decat cele de acum.
Citeste mai departe
  • 1
  • 2
Showing 1 to 5 of 9 (1 Pages)
sales@joyinajar.ro 0729 193 539
VISA