Cum primesc produsele?

Comenzile pot fi efectuate telefonic,prin e-mail insa recomandam efectuarea comenzilor online pe site-ul nostru.

La prima comanda si crearea contului pe site, va rugam sa ne furnizati date complete si corecte, ca persoana fizica sau juridica.

Nu exista o valoare minima a comenzii.

Joy in a Jar Srl isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor si prin contactarea telefonica a clientilor.

Produsele sunt expediate din depozitul nostru in termen de 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16-duminica, ora 16, se onoreaza luni.

Produsele ajung la destinatie in 24-48 de ore lucratoare din momentul in care comanda a plecat din depozitul nostru.

Livrarea se efectueaza prin curier,atat in Bucuresti cat si in restul tarii. Taxele de transport sunt calculate de sistemul site-ului  si vor fi afisate la finalizarea comenzii.

Avand in vedere ca livrarea se face printr-un agent tert, nu putem garanta calitatea serviciului. Pentru orice problema privind procesul de livrare, nu ezitati sa ne contactati.

Joy in a Jar Srl isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de de Joy in a Jar Srl care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboi, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora.

Modificarea unei comenzi finalizate

Avand in vedere ca o comanda odata finalizata intra in sistemul automat de colectare ,se pot face modificari ale continutului in cel mult 2 ore de la lansarea comenzii in timpul programului de lucru sau oricand in afara programului de lucru pana la ora 8:00 din urmatoarea zi lucratoare.


sales@joyinajar.ro 0729 193 539
VISA