Confidențialitate

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor și a materialelor informaționale, promoționale și publicitare proprii către clienții săi.

Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului www.JoyinaJar.ro vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către SC JOY IN A JAR SRL și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

Joy in a Jar Srl nu furnizeaza adresele de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul  si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.Orice utilizator are posibilitatea sa solicite stergerea din baza de date a adreselor furnizate.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul Joy in a Jar ,se pot dezabona pe site sau utilizand link-ul din partea de jos a newsletter-ului primit prin e-mail.


sales@joyinajar.ro 0729 193 539
VISA